سفارش تبلیغ
صبا ویژن
 
حامیان ولایت __ خادمین امت
درباره وبلاگ


صفحات وبلاگ
نویسندگان
تاریخ انتشار: 29 بهمن 1392|کد خبر: 31689|دسته: اجتماع و فرهنگتازه ترین عناوینعمومی


 رسانه ملی مبلغ فرهنگ اسلامی، جهادی، ملی و دینی در میان اقوام مختلف است و باید در این مسیر با تمام توان و قدرت خود حرکت کند.

 

جوان پرس : فرمانده سپاه شهدای آذربایجان غربی با اشاره به رسالت رسانه های انقلابی در دوره معاصر، گفت: مهم ترین رسالت رسانه های انقلابی در دوران کنونی فرهنگسازی مناسب برای تهیه و تدوین سبک زندگی اسلامی در جامعه است. به گزارش خبرگزاری بسیج ، سردار عابدین خرم در مراسم تجلیل از کارکنان صدا و سیمای آذربایجان غربی که در محل صدا و سیما برگزار شد، اظهار داشت: امروزه وظیفه اصلی رسانه ها فرهنگ سازی اجتماعی است و در جامعه ایران اسلامی باید این امر بیش از سایر جوامع مورد توجه قرار گیرد.

 

وی افزود: فعالیت رسانه در دنیای کنونی از بحث خبررسانی گذشته و رسانه ها به خصوص رسانه ملی باید در بحث تهیه و تدوین سبک زندگی اسلامی برای مردم تلاش کنند. فرمانده سپاه شهدای آذربایجان غربی، فرهنگ اسلامی را به مثابه هوای سالم برای زندگی بهتر دانست و تاکید کرد: رسانه های جمعی و در راس آن ها صدا و سیما در این میان نقش اساسی و عمده دارند که باید این نقش را به نحو مطلوب پیاده سازند.

 

وی، تهدیدات رسانه غرب در برابر جبهه فرهنگی اسلام را وسیع و گسترده خواند و بیان داشت: این جبهه در ابعاد سیاسی، اجتماعی و سرمایه داری است که با توان بسیار بالایی در حال حمله به فرهنگ کشورهای اسلامی بوده و در صدد خدشه دار کردن این فرهنگ است.

 

سردار خرم، در بخش دیگری از سخنان خود، توانمندسازی رسانه ملی برای غلبه بر تهدیدات رسانه ای غرب را یکی از اصلی ترین اقدامات برای غلبه بر هجمه دشمنان عنوان کرد و گفت: این توانمندسازی باید در جهات مختلف فنی، سیستمی و نیرویی باشد تا در برابر تجهیز رسانه ای غرب که برگرفته از حمایت سرمایه داران و بزرگان سرمایه ای است، انجام شود.

 

وی، ایستادگی در برابر یاغی گری های غرب در طول 35 سال گذشته را مدیون فعالیت خبرنگاران و اصحاب رسانه در صدا و سیما و سایر رسانه ها بیان کرد و ابراز داشت: برخی از رسانه ها به دلیل نداشتن توان کافی برای مقابله با هجمه فرهنگی غرب قادر به انجام رسالت خود نیستند اما صدا و سیما به دلیل توان این توانایی را در حد مطلوب دارد و خوشبختانه شاهد موفقیت این رسانه در ابعاد مختلف هستیم.

 

فرمانده سپاه شهدای آذربایجان غربی، خاطرنشان کرد: انقلاب اسلامی ایران در برابر مکاتب انحرافی غرب ایستاده و به همین دلیل است که دشمنی کشورهای غربی با این نظام به طور مداوم ادامه دارد و شاهد کارشکنی از سوی این نظام ها هستیم.

 

وی، دقت و سرعت در اطلاع رسانی را نیاز اساسی رسانه ها نام برد و گفت : این نیاز باید روز به روز گسترده تر شده و زمینه ساز اطلاع رسانی بهتر و دقیق تر از فعالیت بخش های مختلف نظام و به خصوص نهادهای انقلابی باشد.

 

سردار خرم، بخش پایانی سخنان خود را به بحث مکتب سازی رسانه ملی اختصاص داد و اذعان داشت: رسانه انقلاب اسلامی ایران به دنبال ساخت مکتب ماندگار دینی و الهی است که باید در برابر مکاتب انحرافی ایستاده و بر اساس آموزه های قرآنی و اسلامی حرکت کند.

 

وی، عنوان کرد: فرهنگ ایران اسلامی به دلیل اهمیت والای این فرهنگ دارای جایگاه ویژه ای است که همین امر باعث دشمنی های مختلف می شود و رسانه ملی به عنوان یکی از حامیان اصلی فرهنگ انقلاب اسلامی ایران در وسط میدان حضور دارد و به دفاع از آرمان های ارزشمند انقلاب و امام(ره) می پردازد.

 

فرمانده سپاه شهدای آذربایجان غربی، در پایان ابراز داشت: رسانه ملی مبلغ فرهنگ اسلامی، جهادی، ملی و دینی در میان اقوام مختلف است و باید در این مسیر با تمام توان و قدرت خود حرکت کند.




موضوع مطلب : فرهنگ سازی اجتماعی وظیفه اصلی رسانه هاست
تاریخ انتشار: 29 بهمن 1392|کد خبر: 31726|دسته: تازه ترین عناوینعمومی


شایسته نبود سخنران محترم با عبارتهای سخیف و توهین آمیز منتصبین استانی را بر باد انتقاد بگیرد و بر دولت خط و نشان بکشد.

 

 جوان پرس : حامیان دولت تدبیر و امید شهرستان پارس آباد در محکومیت سخنرانی حبیب برومند نماینده شهرستان های پارس آباد و بیله سوار بیانیه ای صادر کردند .

 

 آنها در بیانیه خود که نسخه ای از آن در اختیار جوان پرس قرار گرفته ، آورده اند ؛ بیست و دوم بهمن ماه در تاریخ انقلاب اسلامی بعنوان یک روز ملی و وحدت آفرین و روز پیروزی ملت ایران بر تمامی زورمداران تاریخ بشریت تلقی میگردد، زور مدارانیکه بر گرده این ملت سوار بودند و بر جان و مال مردم سیطره داشتند در این روز بر خاک مذلت نشستند و مردم ایران ازیوغ استکبار رهایی یافت و خود را به ساحل آزادی و آرامش رساندند همه ساله ملت ایران این حق را برخود محفوظ میدارند که در این روز فرخنده ضمن برگزاری جشن انقلاب ، فریاد بلند خویش را بر سر تمام کسانیکه در حق آنان ظلم و ستم روا داشته اند بر آورد و از دستاورد گران سنگ انقلاب یعنی استقلال ، آزادی و جمهوری اسلامی دفاع جانانه به عمل آورد تا دشمنان این نظام چشم طمع خود را از ایران اسلامی بر دارند و کور سوی امید خود را از آن قطع شده ببینند .

 

   امسال به لحاظ شرایط ویژه ای که از آن برخورداریم این روز متفاوت از سال های گذشته برگزار گردید شاید می توان گفت از اول انقلاب تاکنون چنین حضور با شکوهی دیده نشده بود. ملت ایران در سایه انقلاب اسلامی آن چنان به بلوغ سیاسی و اجتماعی رسیده اند که شاید بتوان گفت یکی از رشد یافته ترین ملل دنیا به حساب می آیند و این رشد و بالندگی سبب شده است که در تمام صحنه های انقلاب حضور یافته و به حقوق سیاسی و اجتماعی و… خود پافشاری می نمایند.

 

 در چنین حالتی دست اندر کاران و مسئولین می بایست همسو با مردم و با تبعیت از خواست عمومی با عزت و احترام با مردم برخورد نمایند متاسفانه امسال در شهرستان پارس آباد مغان سخنران مراسم22 بهمن ماه نماینده محترم مردم منطقه (حبیب برومند) در سخنرانی خود نهایت بی حرمتی را به مردم و منتخب ملت بیان داشته و با سخنان تفرقه افکن و حرمت شکن و تنش زا چنان بر دولت و مذاکره کنندگان هسته ای و منتخبین دولت در استان تاخت که گویا فریاد بر سر خونین ترین دشمن خود سر میدهد .

 

  این عصبانیت و خشم از هر کجا ناشی می شد شایسته سخنرانی مراسم بیست و دوم بهمن ماه نبود زیرا مردم در این روز از جریانهای مختلف در مراسم حضور داشته اند و آمده بودند تا با حضور خود ضمن اعلام حمایت از انقلاب و نظام و رهبری معظم فریاد بر سر استکبار جهانی بر آورند و به دشمنان بگویند که علیرغم افتراق سلیقه ما همه پای انقلاب ایستاده ایم و ذره ای از انقلاب خود و شعارهای آن عدول نخواهیم کرد . سخنران محترم (حبیب برومند) عصبانیتش از هر کجا بود شایسته نبود رئیس جمهور را که منتخب ملت ایران و مورد حمایت مقام معظم رهبری است با عبارت تحقیر آمیز خطاب نماید و جسارت را بجایی رسانده که با کمال وقاحت می گوید اگر سانتریفیوژها وغنی سازی 20 درصد را متوقف کند حسن روحانی هیچ، بزرگتر از حسن روحانی هم نمی تواند این کار را انجام دهد . منظور سخنران از شخصی بالاتر از روحانی کیست ؟!

 

شایسته نبود سخنران محترم با عبارتهای سخیف و توهین آمیز منتصبین استانی را بر باد انتقاد بگیرد و بر دولت خط و نشان بکشد که اگر در شهرستان تغییراتی ایجاد شود که مطابق سلیقه او نباشد چنان و چنین خواهد کرد . سخنران محترم اگر واقعاً دغدغه انقلاب و رهبری را دارد می بایست با سخنان وحدت آفرین همگان را به انسجام و وحدت حول محور رهبری و انقلاب دعوت میکرد و از تریبون یک طرفه به تمام افراد و اشخاص و جریان های غیر همسو با خود نمی تاخت تا موجبات دلزدگی و دلسردی مردم از خود را فراهم نمی آورد . مردم حاضر در صحنه روز 22 بهمن ماه همه سخنان وی را به حساب شخصی و عصبانیت وی از عدم تمکین خواسته های او از سوی دولت محترم می گذارند و هرگز آن را به پای انقلاب و نظام نمی نویسند زیرا سوابق و اعمال چنین شخصی هرگز با سخنان و مواضع وی همخوانی و هم نوایی ندارد.

 

در پایان، حامیان دولت تدبیر و امید در شهرستان پارس آباد ضمن حمایت قاطعانه از رئیس جمهور منتخب و مسئولان عالی دولت تدبیر و امید در استان اردبیل، این حرکت زشت، وحدت شکن، تفرقه آمیز و تنش زا را که بر خلاف فرمایشات و منویات مقام معظم رهبری و در راستای خواسته های نفسانی و منافع شخصی ایشان صورت گرفته، محکوم نموده و از شورای عالی امنیت ملی، دادستان کل کشور، کمسیون نظارت بر عملکرد نمایندگان و سایر مراجع ذیصلاح قاطعانه می خواهیم. با توجه به مضامین توهین آمیز و خلاف مصالح و منافع ملی، موضوع را به جد پیگیری و نتیجه را به اطلاع عموم مردم شهرستان پارس آباد اعلام فرمایند.

 

با تشکر -  حامیان دولت تدبیر و امید شهرستان پارس آباد

 

نماینده شهرستانهای پارس آباد و بیله سوار : اگر دولت، قدمی کج بردارد، خفتش را می گیریم

نماینده شهرستانهای پارس آباد و بیله سوار ضمن بکار بردن لفظ «حسن کلیدساز» برای رئیس جمهور، طرفداران وی را نیز «جوجه اصلاح طلب » خطاب کرد. حبیب برومند در خصوص مذاکرات هسته ای اظهار داشت: سیاستمداران امروزی ایران در پاره ای مسایل کوتاه آمده اند و این کوتاه آمدن را ملت ایران، رهبر معظم انقلاب و مجلس قبول نخواهند کرد. ما برای اینکه بهانه های آمریکا را از دستش بگیریم و بخاطر اینکه وابستگان داخلی اش نق نزنند با اجازه مقام معظم رهبری تعدادی از سیاسیون با آمریکا مذاکره کردند. یکی از افرادی که حسن روحانی را به مذاکره با آمریکا تشویق می کرد، بنده بودم. در اولین دیدار با رئیس جمهور پیشنهاد کردم بجای اینکه با نوکر دهم آمریکا همچون قطر و امارات مذاکره کنی برو با خودش صحبت کن! ببین حرفش چیست؟ شاید کشمش در جیب مان ریخت.

وی افزود: در حال حاضر در این مذاکرات مقداری تعلل و کوتاهی احساس می شود. من علیرغم اینکه از مشوقان مذاکره بودم اما در حال حاضر شدیدا منتقدم. مذاکره ای که مردم و نمایندگان مجلس از آن خبر نداشته باشند، همانی پیش می آید که اگر یک قدم عقب بگذاریم، آمریکا دو قدم جلو می آید. آمریکا در ابتدای امر تمامی شروط ما را قبول می کرد ولی در حال حاضر ندای حقوق زنان، حقوق بشر و کنار گذاردن موشک های بالستیک را سر می دهد.

 

برومند در ادامه با بیان این نکته که ما حسن روحانی را اصولگرا می دانستیم، گفت: من اصولگرای سرسختم و اصولگرا خواهم بود اما هر وقت مشاهده نمودم که مصلحت جامعه بر این بوده که مذاکره ای انجام بگیرد یا از فردی در ریاست جمهوری حمایت شود، اقدام به این کار نموده ام. وی افزود: ما یواش یواش می بینیم که دولت سرش را بر بالین اصلاح طلبان می گذارد. اکثر اصلاح طلبان آدم های خوبی هستند ولی تعدادی آدم نخاله و جوجه اصلاح طلب که در انقلاب، جنگ و ادامه انقلاب شریک نبوده اند، می خواهند این دولت را بنام خودشان بزنند و از برکت انقلاب سواستفاده کنند.

 

نماینده شهرستانهای پارس آباد و بیله سوار گفت: صحبتم با آقای روحانی این است که در این شهر و استان، بنده حرکتی به آن صورت از سوی ستاد اصلاح طلبان ندیدم. کدام اقدام اصلاح طلبان باعث شد که تو رئیس جمهور شوی؟ تعدادی از جوجه اصلاح طلبان که سر در گریبان خویش فرو برده بودند، امروز اعلام وجود کرده و در فکر تسخیر قدرت در مملکت و منطقه هستند. ما این اجازه را نخواهیم داد. دو سال از عمر مجلس باقی مانده است. این مجلس، مجلس اصولگراست. اگر دولت، قدمی کج بردارد با اجازه رهبری خفتش را می گیریم و نمی گذاریم اصلاحات فتنه گر بر مملکت حاکم شود. کسانی که در جریان فتنه، بیست روز بازداشت بودند و ضدیت با مقام معظم رهبری داشتند، امروز می بینیم که در منطقه و استان صاحب پست و مقام می شوند.

 

برومند با اعلام هشدار به رئیس جمهور، مسئولین ارشد استان و منطقه چنین گفت: حسن روحانی گفته بود چرخ سانتریفیوژها باید به همراه چرخ اقتصاد بگردد اما در حال حاضر می بینیم که چرخ های بعضی از سانتریفیوژها خوابیده است. این حرف آیا عوام فریبی بود یا اینکه می خواهد عملی شود؟ ما اجازه تعطیلی سانتریفیوژها را به دولت، اصلاح طلبان و آمریکا نخواهیم داد. این ملت در ارتباط با راه اندازی سانتریفیوژها هزینه های بسیاری داده است. ما اگر غنی سازی بیست درصدی را تعطیل کنیم، چهار سال دیگر برای راه اندازی مجدد آن باید وقت و زمان صرف شود. ما اجازه نخواهیم داد سانتریفیوژهای مان تعطیل شود. حسن روحانی که سهل است، بزرگتر از وی هم بگوید، ما اجازه تعطیل شدن آن را نخواهیم داد.

 

وی با ذکر این نکته که دولت و مسئولین استان باید گوششان را کاملا باز کنند، اظهار داشت: این ملت، ملت مسلمان بوده و حامی فتنه گری و اصلاحات فتنه گر نیست. قدرت نظام بعد از مقام معظم رهبری در دست مجلس است و حداقل دویست و سی نفر نماینده اصولگرای از جان گذشته در آن وجود دارد. اگر دولت کوچکترین خطایی انجام دهد با چنین مجلسی روبروست. به جوجه اصلاح طلبان منطقه نیز هشدار رسمی می دهم که من به هیچ وجهی اجازه نخواهم داد اصلاح طلبی جان بگیرد. من، تمامی مسئولین منطقه را از نیروهای اصولگرا می خواهم و تا توان دارم سعی می کنم از نیروهای اصولگرا استفاده شود. در صورتی که نیروی اصلاح طلب نیز تحمیل شود، گوشش را می گیرم و اجازه نمی دهم اهداف اصلاح طلبی اش را به مورد اجرا بگذارد.




موضوع مطلب : بیانیه حامیان دولت تدبیر پارس آباد در محکومیت سخنرانی نماینده شهرستان
تاریخ انتشار: 29 بهمن 1392|کد خبر: 31783|دسته: تازه ترین عناوینعمومیگزارش و گفتگو

 


  آقای هاشمی بازی و رفتار سیاسی خود را بهتر از مدیران اصلاح‌طلبان انجام می‌دهد و طبیعی است که انتظارات و مطلوبات خود را به اندازه جریان اصلاحات برجسته نخواهد کرد و کاملا تلاش می‌کند تنش و آسیب ایجاد نکند.

 

 

جوان پرس : جواد جهانگیر‌زاده معتقد است که دکتر حسن‌روحانی حتی اگر از اصلاح‌طلبان هم جدا شود از آیت الله هاشمی‌رفسنجانی جدا نخواهد شد. او بر این باور است که  دکتر حسن روحانی درواقع در همان‌جایگاه سیاسی سابق هاشمی ایستاده اما هرگز او را زیر سوال نخواهد برد. با او در مورد آرایش سیاسی جدید کشور پس از انتخابات 24 خرداد گفت‌وگو کردیم.

 

اگر قرار باشد درباره آرایش نیروهای سیاسی پس از انتخابات ریاست‌جمهوری صحبت کنیم بدون‌شک مهمترین تغییرات میان اصلاح‌طلبان رخ داده است. برای شروع می‌خواهم بپرسم پس از انتخابات 24 خرداد چه نسبت سیاسی میان اصلاح‌طلبان و هاشمی‌رفسنجانی پدید آمده است ؟

 

مثلث آنلاین : اگر بخواهیم این مساله را بررسی کنیم باید به سال‌های دور بازگردیم. گذشته به ما نشان می‌دهد اولین تحرکات علیه آقای هاشمی رفسنجانی از روزنامه سلام به مدیریت آقای موسوی خوئینی‌ها و در دومین دوره ریاست‌جمهوری آقای هاشمی شروع شد.در دوره اول آقای هاشمی حتی می‌شد در نمازهای‌جمعه شعارهای مردم به نفع آقای هاشمی را شنید. آنجا که می‌گفتند مخالف هاشمی مخالف پیغمبر است. او از رهبران با‌سابقه انقلاب بود که به مرور در سطح اجرایی محبوبیت سیاسی پیدا کرد. اما جریان اصلاحات به مدیریت روزنامه سلام و شخص آقای خوئینی‌ها شروع کرد به تقدس‌زدایی از ایشان و زمینه‌های محبوبیت او در بدنه اجتماعی نیز فراهم شد. بعدها شما دیدید که در جریان مجلس ششم و قتل‌های زنجیره‌ای، اصلاح‌طلبان چه بلاهایی بر سر هاشمی آوردند. چه کتاب و سرمقاله‌هایی منتشر کردند و چه اتهام ها و نسبت‌هایی مانند عالیجناب سرخپوش و امثال آن به آقای هاشمی وارد کردند. آنها تلاش کردند اتفاقات ریز و درشت منفی پس از انقلاب را به هاشمی نسبت دهند. در واقع اصلاح‌طلبان آسیب‌های فراوانی به ایشان وارد کردند.این روند ادامه داشت تا انتخابات سال 84? در آن زمان نامزدهایی از جناح اصلاح‌طلب در انتخابات ثبت نام کردند. همین مساله روشن ساخت که آقای هاشمی کاندیدای اصلاح‌طلبان نیست. البته شکست او از احمدی‌نژاد او را از اصولگرایان هم دور ساخت.همین‌جا است که پس از پیروزی آقای احمدی‌نژاد که موجب از دست رفتن قدرت اجرایی برای جناح چپ شد، اصلاح‌طلبان متوجه اشتباه خود در اجرای پروژه تخریب هاشمی شدند. اما در چنین شرایطی برخی اقدامات فرزندان آقای هاشمی موجب شد که او در وضعیت خاصی نسبت به نظام قرار گیرد. حتی برخی گفتند که آقای هاشمی با این نشانه‌ها مسلم است که از نظام فاصله گرفته است. اما در انتهای سال 90 یک اتفاق سیاسی در فضای سیاسی کشور روی داد و آقای هاشمی‌رفسنجانی مجددا از سوی مقام‌معظم‌رهبری به‌عنوان رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام منصوب شدند. همین جا م?لوم شد که سیاست رهبری حفظ آقای هاشمی است و نظام هم معتقد است که آقای هاشمی‌رفسنجانی از افرادی است که روی او حساب ویژه‌ای باز شده است. به نظرم می‌رسد پروژه‌ترمیم چهره سیاسی آقای هاشمی در انتخابات اخیر اجرایی شد.

 

به هرحال یکی از مسائل مهم که به نظر در نتیجه انتخابات هم تاثیر داشت، حمایت آقای هاشمی از آقای روحانی بود. سوال اینجاست که آیا این ائتلاف سیاسی و این حمایت ادامه‌دار خواهد بود؟

 

 

واقعیت این است که کسی نمی‌تواند منکر ارتباطات خیلی جدی آقای هاشمی و آقای روحانی باشد. معتقدم اگر آقای روحانی از جریان اصلاح‌طلب ببرد و جدا شود اما از آقای هاشمی اعلام انقطاع نخواهد کرد. چون آقای هاشمی بازی و رفتار سیاسی خود را بهتر از مدیران اصلاح‌طلبان انجام می‌دهد و طبیعی است که انتظارات و مطلوبات خود را به اندازه جریان اصلاحات برجسته نخواهد کرد و کاملا تلاش می‌کند تنش و آسیب ایجاد نکند.

 

به‌هر‌حال جریان آقای روحانی به نظر خود در حال کسب هویت است. به این معنا که به نوعی خود را از آقای هاشمی و اصلاح‌طلبان مستقل می‌داند. آیا شما این تحلیل را قبول دارید؟

 

باید باور کنیم که جریان سیاسی آقای روحانی در واقع یک جریان جدید سیاسی است. البته این جریان سیاسی هنوز تبدیل به جریان اجتماعی نشده است. این جریان در درون بخشی از لایه‌های سیاسی و اخیرا درون طیف‌هایی از هنرمندان و فرهنگیان نفوذ کرده است و نیازمند زمان است تا تبدیل به یک جریان مستقل و موثری شود. اما باید توجه داشته باشیم که بالاخره قدرت رسمی در اختیار حسن روحانی قرار دارد و این وزنه سنگین امکان اینکه وزنه‌های کم‌وزن دیگر را همراه خود کند دارد.

 

در ادامه همین بحث می‌خواهم بپرسم تکلیف اصلاح‌طلبان با آقای هاشمی چیست؟

 

جریان اصلاحات اکنون قدرتمند نیست. اختلافاتی که معمولا در حوزه رفتاری بروز می‌کند تا حوزه ایدئولوژیک ادامه دارد، اگر‌چه مدت‌ها بود این اختلافات پنهان شده بود. با روی کار آمدن جریان شبیه اصلاحات مشخص شده است که جریان اصلاحات همان قوام گذشته را ندارد. انتخابات مجلس آینده ظرفیت این جریان را بیشتر مشخص خواهد کرد. با تیزهوشی ای که از آقای روحانی سراغ دارم گمان نمی‌کنم آقای روحانی قدرت سیاسی و اجتماعی بر آمده از خودش را در اختیار جریان اصلاحات بگذارد. جریان اصلاحات در واقع به یک ظهور مستقلانه احتیاج دارد. انتخابا? ریاست‌جمهوری یازدهم، در واقع صحنه حضور مستقلانه اصلاح‌طلبان نبود بلکه می‌توان این‌گونه تفسیر کرد که اصلاح‌طلبان ظهور نیابتی داشتند. انتخابات آینده می‌تواند توان سیاسی اصلاح‌طلبان را به نمایش بگذارد.

 

به‌هر‌حال هم آقای هاشمی و هم آقای روحانی تلاش می‌کنند خود را فراجناحی و محل رجوع جریانات سیاسی مختلف نشان دهند. این موضوع پس از انتخابات 24 خرداد برای آقای روحانی بیشتر نمایان شده است. در واقع او خیلی تلاش می‌کند این جایگاه را نشان دهد.

 

نه؛ من در پاسخ شما می‌خواهم بگویم برای آقای هاشمی بیشتر رجوع دارند. آقای هاشمی برای اینکه کاملا چهره منفی‌ای که از او توسط اصلاح‌طلبان ایجاد شده بود را از بین ببرد نیاز دارد که خود را در چنین جایگاهی قرار دهد. آقای هاشمی خیلی مایل است که خود را فردی فراجناحی نشان دهد تا آن سابقه را از بین برد. اگر چنین اتفاقی رخ دهد آقای هاشمی نه لیدر اصلاح‌طلبان خواهد شد و نه می‌تواند لیدر اصولگرایان باشد چرا‌که بخش قابل‌توجهی از اصولگرایان نسبت به برخی مواضع ایشان انتقاد جدی دارند. پس آقای هاشمی تداوم حرکت در مسیر حفظ یک جایگاه قدرتمند و محل رجوع را دنبال خواهد کرد.

 

 

اما در این میان برخی مسائل هست که نشان می‌دهد یا لااقل این شبهه را ایجاد می‌کند که آقای روحانی در همان جایگاهی ایستاده که سال‌ها آقای هاشمی قرار داشت. حالا آقای روحانی است که قدرت رسمی کشور را در اختیار دارد. به نوعی می‌خواهم بگویم آقای روحانی به‌رغم حضور در همان پوزیشن سابق آقای هاشمی قصد دارد خود را مستقل از او هم نشان دهد.

 

طبیعی است. آقای روحانی در حال حاضر شخص دوم کشور است و قدرت اجرایی در اختیار اوست. پس طبیعی است او تمایل داشته باشد چنین جایگاه مستقلی را برای خود احراز کند. من با مشی‌ای که از آقای روحانی دیدم فکر می‌کنم که آقای روحانی قصد دارد جایگاه آقای هاشمی در کشور و ساختار سیاسی قدرت حفظ شود. آقای روحانی هیچ‌گاه راضی نخواهد شد که احیای یک جایگاه جدید برای خودش را با شکستن آقای هاشمی به‌دست آورد. آقای روحانی از آقای هاشمی دستور نمی‌گیرد اما او یکی از شخصیت‌های مورد وثوق و اعتماد رئیس‌جمهور است.

 




موضوع مطلب : آقای روحانی از اصلاح‌طلبان جدا هم بشود از آقای هاشمی جدا نمی شود
<   <<   11